Prijsvraag

De maand januari staat in het teken van Toscane en dan vooral de Toscaanse keuken. In Nederland staan pizza’s en pasta’s al jaren in de top van favoriete gerechten. Het is snel, lekker en voedzaam! Maar de keuken van Toscane heeft veel meer te bieden. Wat te denken van heerlijke groentegerechten en heerlijke zoete desserts.

Doe daarom mee met de prijsvraag en maak kans op dit leuke kookboek. In het kookboek “Toscane, een culinaire ontdekkingsreis” kunt u genieten van 95 pagina’s met heerlijke gerechten uit Toscane, van voorgerecht tot dessert!

Aan het einde van het jaar verloten we een mooie vakantie voor 4 personen! Dus u maakt dubbel kans op een mooie prijs!

De prijsvraag is: Wat is het beroemde vleesgerecht uit Toscane? 

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl