Over ons

Recreatie Media streeft er naar haar bezoekers accurate en leuke informatie te bieden over populaire vakantiebestemmingen. Italiaanse-meren.nl tracht door middel van lifestyle classificatie de bezoeker de voor hem/haar relevante informatie te bieden. Gerelateerd aan de lifestyle classificatie worden binnen de verschillende classificatie relevante aanbiedingen van partners van Recreatie Media weer gegeven. Via deze partners is het mogelijk om zonvakanties, lastminutes, campings, appartementen, hotels, vliegtickets, vakantiehuizen, all inclusive en autohuur te boeken.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl