Naviglio Grande Antiques Fair

Iedere laatste zondag van maand wordt één van de grootste antiekmarkten van Milaan georganiseerd langs het bijna twee kilometer lange Naviglio kanaal dat is gelegen tussen de Viale Gorizia en de Via Valenza brug. Meer dan 400 handelaren en antiekdealers zetten op 31 december weer hun kramen op en stallen zorgvuldig hun waren uit. Het aanbod is zeer divers. Zo kunt u er onder andere meubels, klokken, porselein, zilver, sieraden, poppen, spelletjes, boeken, verrekijkers, radio’s, glazen en stripboeken voor hopelijk een zacht prijsje op de kop tikken. Tijdens de markt zijn ook de permanente antiekwinkels langs het kanaal geopend. De markt is geopend van 09.00 – 18.30 en is goed te bereiken met het openbaar vervoer (groene lijn, halte Porta Genova).

Adres:
Associazione del Naviglio Grande
Alzaia Naviglio Grande 4
20144 Milano
Tel: +39 02 8940 9971
Fax: +39 02 8940 0181
E-mail: info@navigliogrande.mi.it

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl