Uitgaan

Het echte uitgaansleven aan het Lago Maggiore speelt zich af in de grote steden zoals StresaVerbania en Arona. De kleinere plaatsen aan het meer mogen dan wel geen discotheken hebben maar overal treft u een goed aanbod aan van bars en restaurants. Gezegd moet wel worden dat geen enkele stad aan het meer een echt party centrum is dat kan worden vergeleken met Lloret de Mar in Spanje of Chersonissos op Kreta. Het nachtleven aan het Lago Maggiore speelt zich voornamelijk af in de stad Arona. Hier zijn talloze restaurants, bars en nachtclubs gevestigd. Onderstaande discotheken en bars zijn echte toppers op uitgaansgebied in de omgeving van het Lago Maggiore.

Discoteca Glam Club 
Deze mooie discotheek is gevestigd in het kleine plaatsje Gravellona Toce, gelegen op 11 kilometer van de stad Verbania. In deze mooi aangeklede club komen voornamelijk mensen van boven 25 over de vloer. De discotheek heeft een mooie loungehoek waar u op schitterende zebrabanken kunt kijken naar of de mensen op de dansvloer of naar de mooie muurschilderingen. In de discotheek wordt veel gewerkt met stijlelementen zoals vergulde beelden en zilveren kandelaars. Verwacht hier geen keiharde muziek maar heerlijke lounge.

Caffè Lago 
Als u een bezoek brengt aan het mooie eiland Isola Bella,vergeet dan niet om een bezoek brengen aan dit geweldige café. Als u van de veerboot afstapt, loopt u er direct tegen aan. Het café is gedecoreerd met schitterende rock & roll memorabilia. Te zien zijn platen, gitaren, posters en andere voorwerpen van beroemde rocksterren zoals ZZ Top, Lenny Kravitz, B.B. King, Bruce Springsteen, Foo Fighters en Roger Waters. In dit leuke “museum” kunt u ook nog eens heerlijk eten en kiezen van een indrukwekkende 350 namen tellende wijnkaart. Tijdens het hoogseizoen, in de periode maart – november, kunt u in de biertuin bij het meer genieten van een heerlijk uitzicht op Stresa en de Zwisterse bergen.

Internet: 
Caffè Lago – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl