Vira

Vira ligt in Zwitserland en is het eerste plaatsje aan de rechteroever van het Lago Maggiore. Vanaf dit plaatsje begint de kust die Riviera del Gambarogno genoemd wordt. Vira is een typisch vissersdorpje met kleine weggetjes, pleintjes en tuintjes. De bevolking is vriendelijk en duidelijk in gesteld op de aanwezigheid van toeristen. De lokale winkeltjes puilen uit met souvenirs en andere prullaria. Het stadje heeft weinig bezienswaardigheden maar interessant is het Casa Tommasina, het voormalige onderkomen van Breetz. Vanuit Vira gaan meerdere wegen naar dorpjes in de buurt zoals Piazzogna en Indemini.

Internet: 
Vira – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl