Tenero

Tenero is de noordelijkste plaats aan het Lago Maggiore en heeft volgens de inwoners het mildste klimaat van Zwitserland. Het is een leuk stadje met witte zandstranden! Dat is iets wat u niet verwacht, zeker niet als u in de verte de besneeuwde toppen ziet van de Alpen. Tenero is de laatste decennia uitgegroeid tot een echt vakantieoord. In de directe omgeving van de stad liggen vele campings waar u voor relatief weinig geld een goede standplaats kunt huren. In Tenero bevindt zich het beroemde “Centro nazionale della Gioventù”, een paradijs voor sportliefhebbers. Hier kunt u tal van watersporten beoefenen zoals zeilen en surfen. Bezienswaardigheden in Tenero zijn het Oratorio della Fraccia, de Galleria Matasci en het wijnmuseum. Tijdens de zomermaanden kunt u gratis gebruik maken van de veerdienst die zes keer per dag van Tenero naar Locarno en terug gaat.

Internet: 
Tenero – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl