Pallanza

Pallanza vormt samen met Intra, Suna en enkele nabij gelegen plaatsjes de gemeente Verbania, de hoofdstad van de provincie Verbano-Cusio-Ossola. Desondanks wordt de naam Pallanza vaak zelfstandig gebruikt. Pallanza is een van de bekendste plaatsen en populair bij toeristen. De stad heeft een middeleeuwse maar ook een hele fleurige uitstraling. Dit is te danken aan de vele groene tuinen die in 17de, 18de en 19de eeuw zijn aangelegd. Het mooiste deel van Pallanza begint bij het Piazza Garibaldi, een groot plein waarop vele straten uitkomen. In de directe omgeving van dit plein staan schitterende herenhuizen en enkele kerken. Tevens vindt u hier in de buurt talloze cafés en restaurants waar u kunt genieten van lokale specialiteiten.

Internet: 
Pallanza – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl