Oggebbio

Nog geen tien kilometer ten noorden van Verbania ligt het eeuwenoude dorpje Oggebbio, een dorpje dat wordt gekenmerkt door smalle straatjes en kleine winkeltjes. Oggebbio ligt op een punt waar het Lago Maggiore het breedst is. Vanuit Oggebbio heeft u uitzicht over bijna het gehele Lago Maggiore. Oggebbio is een klein dorp maar met een grote oppervlakte. Meerdere groepjes huizen staan tussen de oevers van het meer en de bergheuvels. Deze heuvels zijn bedekt met kastanjebossen. Echte bezienswaardigheden heeft Oggebbio niet maar de gotische kerk van Novaglio is wel de moeite waard.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl