Nebbiuno

Het leuke dorpje Nebbiuno is een rustig vakantieoord. Vanuit het dorp heeft u een schitterend uitzicht op het Lago Maggiore en de nabijgelegen meren van Monate en Varese. De inwoners van Nebbiuno hebben altijd van landbouw geleefd. Het klimaat en de ligging van Nebbiuno hebben bijgedragen aan het feit dat Nebbiuno tegenwoordig een van de belangrijkste bloemenplaatsen van Italië is. Azalea’s, rododendrons en camelia’s kleuren de omgeving. Maar het dorp heeft meer te bieden. Zo is het een goed vertrekpunt voor wandelingen in het achterland en worden er in de zomermaanden vele festivals gehouden, waarvan het aardbeienfeest in de maand juni het bekendst is.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl