Massino Visconti

Het kleine dorpje Massino Visconti ligt op 460 meter hoogte maar is desondanks een van de belangrijkste dorpjes van Vergante. Het dorp is verbonden met de familie Visconti, een invloedrijke adellijke familie die in de 11de eeuw eigenaar werd van deze streek. In de 13de eeuw had de Visconti familie bijna het hele noorden van Italië in handen. Vandaag de dag zijn in het dorp nog enkele ruïnes te zien die dateren uit die tijd. In het centrum van het dorpje staan nog enkele delen van het kasteel van Visconti overeind. Een andere bezienswaardigheid in Massino Visconti is de Chiesa San Michele die van binnen is versierd met schitterende 15de-eeuwse fresco’s.

Internet: 
Massino Visconti – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl