Castelletto Ticino

Het leuke plaatsje Castelletto Ticino is op vele manieren te bereiken, zowel per trein als per auto. Vanuit Novara loopt er een snelweg richting Oleggio en Varallo Pombia. Als u besluit om deze weg te volgen, dan komt u uit bij de rand van de Monte del Bosco. In de aangrenzende vallei ligt Castelletto Ticino, gelegen aan het Lago Maggiore en aan de rivier de Ticino. Deze rivier ontspringt bij de San Gottardo, mondt in Zwitserland in het Lago Maggiore uit en voert in Castelletto Ticino af om na 248 km bij Pavia in de Po te stromen. In Castelletto Ticino is weinig te zien maar de inwoners zijn er vriendelijk.

Internet: 
Castelletto Ticino – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl