Zeilen

Het Lago Maggiore is het een na grootste meer van Italië en is dan ook uitermate geschikt om te bezeilen. Goede weersomstandigheden alsmede een goede hotel- en campinginfrastructuur zijn er debet aan dat jaarlijkse vele toeristen aan dit meer hun welverdiende vakantie doorbrengen. De familie Meier, eigenaar van de “Scuola Vela Ascona” heeft een extra dimensie hieraan toegevoegd. Zij maken het mogelijk om een zeil- of motorboot te huren. Daarmee kunt u de Zwitserse en Italiaanse kusten van dit meer verkennen. Het is mogelijk om een kapitein in te huren die u vervolgens alle mooie plekjes van het meer laat zien. Er is een grote diversiteit aan zeilboten te huren, van kleine bootjes tot imposante zeilschepen waarop complete groepen mee kunnen. Natuurlijk is het ook mogelijk om lessen te volgen. Na het afleggen van een examen mag u geheel zelfstandig het meer op in een kleine zeilboot.

Adres:
Scuola vela Ascona
Tony e Adriano Meier
Via Albarelle
CH – 6612 Ascona
E-mail: asconautica@gmail.com

Internet: 
Scuola Vela Ascona – officiële website

Wilt u meer informatie hebben over het huren van een zeilboot en zeillessen, neem dan contact op met het plaatselijke toeristenbureau.

Adres: 
APT Lago Maggiore e Lago Mergozzo
Piazza Matteotti, 6
28838 Stresa
Tel: 0323 30161

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl