Windsurfen

Het Lago Maggiore kent ideale omstandigheden voor windsurfers. In het bovenste deel van het meer staat altijd een straffe wind zodat er perfect gesurft kan worden. Op deze grens van het noordelijke deel van Italië en het zuidelijke deel van Zwitserland zijn vele windsurfscholen gevestigd. Hier kunt u niet alleen lessen volgen maar ook complete uitrustingen huren. Een bekende school is de La Darsena Windsurf en Kitesurf school die al meer dan 15 jaar lang lessen en uitrustingen aanbiedt aan toeristen. Vooral de laatste jaren groeide de school uit haar voegen zodat 200 meter verder in samenwerking met het Grotto Mazardit restaurant een tweede school is geopend.

Adres: 
Scuola Windsurf La Darsena
Via Europa, 5
21010 Pino Lago Maggiore
Tel: 0332 560822
E-mail: info@ladarsenawindsurf.com

Internet: 

Scuola Windsurf La Darsena – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl