Parapente

Een bijzondere manier om te genieten van uw vakantie aan het Lago Maggiore is vanuit de lucht! Noord-Italië leent zich uitstekend om deze sport te beoefenen. De voorlopers van de Alpen vormen de ideale startplaats. Door de goede thermiek en de perfecte hoogte is mogelijk om lange tijd in de lucht te hangen. De startplaats is bijna altijd een bergweide. Alleen de gevorderden durven en kunnen het aan om vanaf hoge rotsen te springen. Als u graag aan een groot valscherm de schitterende meren van Noord-Italië wilt overzien, dan is het mogelijk om samen met een instructeur een vlucht te maken. Meer informatie over parapente en andere afgeleide vliegsporten zoals deltavliegen kunt u verkrijgen bij de Federazione Italiana di Volo Libero. U kunt natuurlijk ook even langsgaan bij het toeristenbureau in de plaats waar u verblijft.

Internet: 
Federazione Italiana di Volo Libero – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl