Mountainbiking

Rondom het Lago Maggiore zijn er legio mogelijkheden voor de liefhebbers van de fietssport, en dan vooral voor diegenen die houden van het off-road fietsen op een mountainbike. Door het aanwezige hoogteverschil zijn mooie maar relatief gevaarlijke afdalingen te maken. Draag dan ook altijd een valhelm en eventueel beschermstukken op handen en ellebogen. Er zijn legio mogelijkheden tot het huren van fietsen. Vooral als u de vakantie doorbrengt op een van de vele campings aan het meer zult u geen extra moeite hoeven te doen. Dit is anders als u verblijft in een hotel in een van de grote steden. In Stresa kunt u zowel stadsfietsen als mountainbikes huren bij Bici & Company. Voor iets meer dan €10,- kunt u dan een hele dag beschikken over een goed afgestelde fiets.

Adres: 
Bici & Company
Via Lido
Stresa
Tel: 0331 323010

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl