Sporten

Het Lago Maggiore is het een na grootste meer van Italië en is dan ook uitermate geschikt om te bezeilen. Goede weersomstandigheden alsmede een goede hotel- en campinginfrastructuurzijn er debet aan dat jaarlijkse vele toeristen aan dit meer hun welverdiende vakantie doorbrengen. De familie Meier, eigenaar van de “Scuola Vela Ascona” heeft een extra dimensie hieraan toegevoegd. Zij maken het mogelijk om een zeil- of motorboot te huren. Daarmee kunt u de Zwitserse en Italiaanse kusten van dit meer verkennen. Het Lago Maggiore kent ideale omstandigheden voor windsurfers. In het bovenste deel van het meer staat altijd een straffe wind zodat er perfect gesurft kan worden. Op deze grens van het noordelijke deel van Italië en het zuidelijke deel van Zwitserland zijn vele windsurfscholen gevestigd.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl