Parco regionale Campo dei Fiori

Dit park kijkt uit over de heuvels van de provincie Varese en de Po vallei. De grenzen worden gevormd door de Valcuvia in het noordwesten, de Valganna in het oosten en de stad Varese in het zuiden. Het park omvat twee belangrijke massieven te weten Campo dei Fiori en Martica die van elkaar worden gescheiden door de Valle Rasa. De specifieke geografische locatie en de geologische eigenschappen vormen de basis van de aanwezigheid van vele verschillende soorten vegetatie zoals kastanjebomen en beukenbossen. In het Parco regionale Campo dei Fiori zijn enkele historische en architecturale plekken te vinden die zeker het bezoeken waard zijn zoals de Sacro Monte, het Tre Croci Hotel in Sommaruga en het Fort in Orino.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl