Parco Pineta di Appiano Gentile e Tradate

Het territorium binnen de grenzen van het park bestaat grotendeels uit ononderbroken bossen. Deze bossen zijn opmerkelijk in de context van de Po vallei die zeer dichtbevolkt is. Enkele grote steden in de Po vallei zijn Gallarate, Busto Arsizio en Legnano. Door de vallei lopen enkele grote wegen die leiden naar MilaanComo en Varese. De vegetatie in het gebied is typerend voor het Lombardische heidelandschap met geomorfologische karakteristieken van het plateau. Op het gebied van de fauna komen hier enkele bijzondere vogelsoorten voor die dit park hebben uitgekozen als nestgrond.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl