Parco Agricolo Sud Milano

Dit park omvat een halfrond gebied langs de zuidelijke grens van de provincie Milaan. De natuurlijke schatten van het park zijn karakteristiek voor de Milanese geïrrigeerde vlaktes. Op deze vlaktes wordt op grote schaal landbouw bedreven. Dat was al het geval in de Middeleeuwen. Het netwerk van de irrigatiekanalen, de omheiningen en de heggen vormen de kenmerken van dit natuurreservaat. Het gebied heeft enkele opmerkelijke architecturale elementen zoals de abdijen van Chiaravalle, Mirasole en Viboldone, de kastelen van Tolcinasco en Zibidio en de vele oude boerderijen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl