Natuur

De Noord-Italiaanse meren liggen in het overgangsgebied tussen het hooggebergte en de Povlakte. Kenmerkend is een vaak verrassend gevarieerde natuur. Bossen, gletsjers, watervallen, exotische planten en idyllische wijnhellingen wisselen elkaar af. In deze regio zijn enkele prachtige natuurgebieden te vinden zoals het Parco Nazionale Val Grande. Het Parco Nazionale Val Grande is het grootste nationale park in Italië. Het heeft een oppervlakte van maar liefst 12.000 hectare. Het is een openluchtmuseum van de oude Alpine beschaving. De rijkdom en de variëteit aan vegetatie zijn de grootste attracties van het gebied, tezamen met de ondoordringbare bossen en schitterende flora. Het is een park met vele geheimen, rustige dieren, diepe valleien, heldere beekje en een schitterend uitzicht vanaf de Monte Rosa.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl