Museo dell ombrello e del parasole – Gignese

Dit museum, dat is gevestigd in het leuke dorpje Gignese, verhaalt over het leven en het werk van paraplumakers. In dit museum komt u alles te weten over de geschiedenis van de paraplu en de parasol. De thema’s zijn de paraplu en zijn onderdelen, verhalen en legendes over de paraplu, de paraplu en de modegeschiedenis, het leven van de paraplumaker in Vergante, gereedschap en materiaal en ten slotte het taalgebruik van de paraplumakers.

Internet: 
Museo dell ombrello e del parasole – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl