Museo del Paesaggio – Pallanza

In het 18de-eeuwse Palazzo Viani-Dugnani is het Museo del Paesaggio gevestigd, een kunst-, landschaps- en historisch museum. Het museum is in 1909 opgericht en heeft een rijke collectie op het gebied van archeologie, schilderijen en beeldhouwwerken. Zo kunt u er onder andere werken bewonderen van Branca, Troubetzkoy, Martini, Ranzoni, Gignous, Ferraguti en Tozzi. Een aparte afdeling in het museum is gewijd aan volksdevotie en omvat een collectie van meer 5000 geschilderde votiefgeschenken.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl