Museo Archeologico – Arona

In dit museum kunt u tal van vondsten bewonderen die zijn gerelateerd aan de Golasecca beschaving. Deze beschaving leefde van 800 v.Chr tot 450 v.Chr. in deze streek. De vondsten van verschillende technische voorwerpen en kleine objecten geven een profiel van deze mensen: vredelievend, toegewijd aan het verbouwen van gewassen en het houden van vee. Maar deze mensen hielden ook van sieraden zoals te zien is aan de mooie bronzen objecten. Golasecca was in vroeger tijden een grote politieke en economische grootmacht aan de rivieren de Sesia en Adda. Tevens hadden ze grote nederzettingen aan het Lago Maggiore en het Comomeer.

Adres:
Pizza San Graziano 36
Arona
Tel: 0322 48294

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl