Musea

Bij het Lago Maggiore zijn diverse interessante musea te vinden. De musea zijn meestal geopend vanaf 09.00 of 10.00. Ze sluiten tussen de middag en gaan veelal weer open van 14.30 tot ongeveer 17.00 of 18.00. De openingstijden variëren per seizoen; ze zijn uiteraard ruimer tijdens het hoogseizoen. Veel musea zijn op maandag gesloten. Als u in de buurt bent van het mooie plaatsje Pallanza, loop dan eens binnen bij het Museo del Paesaggio. Dit museum, dat is gevestigd in het 18de-eeuwse Palazzo Viani-Dugnani, behandeld vele gebieden, onder andere kunst en geschiedenis. Het museum is in 1909 opgericht en heeft een rijke collectie op het gebied van archeologie, schilderijen en beeldhouwwerken. Zo kunt u er onder andere werken bewonderen van Branca, Troubetzkoy, Martini, Ranzoni, Gignous, Ferraguti en Tozzi.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl