Santuario della Madonna del Sasso – Locarno

De beroemdste bezienswaardigheid van Locarno is de Franciscaner Santuario della Madonna del Sasso. De kerk is dagelijks geopend van 06.30 tot 19.00. De kerk torent hoog boven de stad daar de kerk is gebouwd op een hoge rots. De kerk werd in 1487 ingewijd op de plek waar, zeven jaar eerder, de Heilige Maagd was verschenen aan broeder Bartholomeo da Ivrea uit het San Francesco klooster. De twintig minuten durende wandeling naar de kerk door het landschap van de Torrente Ramogno geeft u voldoende mogelijkheden om te genieten van het schitterende uitzicht. In het complex is een klein museum gevestigd dat geheel in het teken staat van iconen. Al wandelend door het complex komt u langs talrijke terracotta sculpturen die bijbelse scènes voorstellen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl