Chiesa Sant Ambrogio – Stresa

De stad Stresa, gelegen aan het Lago Maggiore, heeft enkele interessante musea en historische bezienswaardigheden zoals de oude villas die verscholen liggen in de kleine steegjes. De grote hoofdstraat komt uit op het Piazza Marconi en hier bevindt zich de Chiesa Sant’Ambrogio. Deze kerk werd in neoklassieke stijl gerestaureerd door G. Zanoia in 1790. De kerk heeft een enkel schip en is van binnen mooi aangekleed. Aan de muren hangen talloze schilderijen uit de 17de eeuw die zijn gemaakt door lokale kunstenaars. Voorbij het Piazza Marconi staat de Villa Ducale die werd gebouwd midden in een schitterend park in 1770. Deze villa heeft ooit toebehoord aan de filosoof Antonio Rosmini die hier in 1855 stierf.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl