Cattedrale S. Lorenzo – Lugano

In Lugano vormt de Cattedrale S. Lorenzo een opmerkelijk gebouw dat is getooid met een renaissance façade. De kathedraal heeft een schitterend interieur. Te zien zijn talrijke fresco’s en schitterende barokke decoraties. De kathedraal is waarschijnlijk aan het begin van de Middeleeuwen gesticht en werd in 818 een parochiekerk. In het jaar 1078 werd de kerk benoemd tot Collegiata. Sinds 1888 is de kerk officieel een kathedraal.

Adres:
Via Borghetto 1
6900 Lugano

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl