Prijzen

Eten in een restaurant in een stad aan een van de Italiaanse meren is de laatste jaren flink duurder geworden. De invoering van de euro heeft gezorgd voor een ware prijsexplosie in Italiaanse horeca. Gelukkig kunt u in de kleine dorpjes nog wel een bord eten krijgen tegen een schappelijke prijs maar in de grote steden als BresciaStresa en Bergamo betaalt u zich blauw. Voor een compleet diner voor twee personen inclusief een flesje wijn moet u al gauw rekenen op minimaal 100 euro. Mocht u dit echt te gortig vinden, dan is de pizzeria een goed alternatief. Naast verschillende pizza’s kunt u hier ook pastagerechten bestellen. Voor een pizza betaalt u vandaag de dag minimaal 5 euro terwijl u voor een bord pasta minimaal 8 euro dient neer te tellen. Echter, de wijnwordt in alle horecagelegenheden niet duur betaald. Een glas heerlijke huiswijn kost vaak niet meer dan een euro.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl