Lago di Caldonazzo

In Trentino kunt u meer dan 300 meren bezoeken waaronder het Meer van Caldonazzo. Dit is het grootste meer van Trentino en het is gelegen op bijna 500 meter hoogte, niet ver verwijderd van het leuke dorp Pergine Valsugana. Het meer is vooral geliefd bij beoefenaars van watersporten vanwege de aantrekkelijke watertemperatuur die is gelegen rond de 28° C. Er wordt naar hartelust gezeild, gesurft en gezwommen. Aan het Meer van Caldonazzo zijn naast een groot aantal moderne campings tevens hotels en appartementen te vinden. Het merendeel van de accommodaties is gelegen aan de diverse stranden die het meer telt. Tevens zijn er 3 lido’s te vinden waar het prettig vertoeven is.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl