Winkelen

‘Made in Italy’ staat tegenwoordig voor stijl en kwaliteit, van kleding en leer tot keukengerei en sportwagens. Dit is vooral het geval in de in de nabijheid van het Iseomeer gelegen stad Milaan, het centrum van innovatieve stijl en mode van Italië. Verrassend genoeg zorgt de grote concurrentie in de stad ervoor dat de prijzen er in vergelijking met andere Italiaanse steden lager zijn, en zelfs veel lager dan in de chique boetieks van sommige vakantieresorts. Ook in de badplaatsen rond het Iseomeer kunt u heerlijk winkelen, zij het niet zo uitgebreid als in Milaan. Leuke boetiekjes, kledingzaken waar ze alle bekende Italiaanse designmode verkopen, maar ook in veel plaatsen een leuke weekmarkt, waar u bijvoorbeeld heerlijke delicatessen als wijn, pasta en olijfolie kunt aanschaffen. In sommige plaatsen rond het Iseomeer vindt er eens in de maand een antiekmarkt plaats. Mocht u antiek aanschaffen, eis dan een bewijs van authenticiteit, ze kunnen tegenwoordig namelijk heel goed namaken. De winkels zijn meestal geopend van 09.30 – 13.00 en van 15.30 – 19.30. In Milaan zijn de winkels meestal iets langer geopend, maar ook in de badplaatsen rond het Iseomeer wil het met name in de zomer wel gebeuren dat de winkeliers hun deuren niet sluiten zolang er geen gebrek is aan winkelend publiek.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl