Uitgaan

Wie op vakantie gaat naar één van de badplaatsen rond het Iseomeer hoeft niet te verwachten dat hij of zij enorme discotheken zal treffen waar het tot in de vroege uurtjes dansen is op lekkere muziek van een bekende DJ. Iedere plaats rond het meer heeft wel een of meer gezellige cafeetjes, meestal met een terras. Hier kunt u met een glaasje heerlijk genieten van een zwoele zomeravond terwijl u kijkt naar de stoet die aan u voorbij trekt. Mocht dit voor u niet spannend genoeg zijn, dan is navraag vaak genoeg om een bar te vinden waar ze livemuziek ten gehore brengen of een discobar waar u even lekker kunt dansen. Hier houdt het helaas meestal bij op. Voor het wat heftigere nachtleven moet u in de omliggende steden Brescia en Bergamo zijn. Als u echt goed wilt stappen zult u nog wat verder moeten kijken, namelijk in Milaan. Milaan is het uitgaansmekka van Noord-Italië. Hier vindt u alles wat u zoekt, van bioscopen tot pubs en van discotheken tot rockcafés en van theater tot nachtclubs.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl