Zone

De bekendheid van Zone heeft het dorp te danken aan de aanwezigheid van enorme natuurlijke spitse stenen. De piramides van aarde, ontstaan door erosie, zijn het resultaat van een zeldzaam natuurlijk fenomeen. Zone is een van de weinige plaatsen op de wereld waar dit fenomeen zich heeft voorgedaan. De vallei met de piramides kan worden bereikt vanuit Marone door een slingerende weg. Na de kerk San Giorgio in Clislano moet u nog ongeveer een kilometer afleggen. U komt dan uit bij twee kleine pleinen waar enkele bankjes staan. Vanaf deze plek heeft u een mooi uitzicht op de Piramidi di Terra.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl