Timoline

Het dorpje Timoline vormt samen met de nabijgelegen dorpen Nigoline BonomelliColombaro en Borgonato de gemeente Corta Franca. Net als de andere genoemde dorpen staat Timoline in het teken van de wijnbouw. Het gebied heeft een rijke historie op dit gebied. In het dorp zijn enkele mooie gebouwen te bezichtigen zoals de Chiesa San Cosma e Damiano uit de 15de eeuw. In het interieur van deze kerk zijn verbluffend mooie fresco’s aangebracht. De Villa Pizzini, gebouwd in de 17de eeuw, is echter zonder twijfel dé attractie van Timoline. Volgens de inwoners is deze villa de mooiste in Franciacorta. Op enkele kilometers van Timoline ligt het kleine Borgonato, een dorpje met prestigieuze wijnkelders.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl