Sulzano

Na het dorp Pilzone passeert u een klein strandje waar het is toegstaan om te zwemmen tijdens de gehele zomer. Nabij, in een pittoreske baai, is de nautische organisatie Associazione Nautica Sebina te vinden. Liefhebbers van de zeilsport kunnen in Sulzano hun hart ophalen. Op een kilometer van het strandje ligt het dorp Sulzano. Dit pittoreske dorp, dat is gelegen aan het meer, wordt gekenmerkt door oude huizen, nauwe steegjes en aanlegsteigers voor de vissersboten. In het midden van het dorp staat de 16de-eeuwse kerk San Fermo die wordt getypeerd door een topgevel.

Internet: 
Sulzano – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl