Sale Marasino

De stad Sale Marasino is een van de geliefdste plekken van toeristen vanwege de perfecte locatie tegenover het eiland Monte Isola en de stille en vredige omgeving. In de stad staan enkele mooie hotels die u zeker zullen bevallen. Eeuwen geleden maakte Sale Marasino een rijke periode mee. U kan dat vandaag de dag nog steeds zien aan de façades van gebouwen en de verschillende villa’s die zich in de stad bevinden. Enkele voorbeelden zijn Casa Turla en Casa Tempini aan de weg langs het meer. Ook mooi zijn de het Palazzo Mazzocchelli en de Villa Martinengo. In de stad staan enkele mooie kerken waarvan de Parrocchiale di San Zenone de belangrijkste is. Deze kerk werd in 1737 gebouwd volgens de Griekse architectuur. In de kerk kunt u onder andere een schilderij bewonderen waarop de Heilige Maagd staat afgebeeld. De façade van de kerk kijkt uit over het meer. Vanuit Sale Marasino is het Monte Isola eenvoudig te bereiken. Dagelijks vertrekken er meerdere veerdiensten naar dit eiland maar ook naar andere bestemmingen.

Internet: 
Sale Marasino – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl