Rodengo-Saiano

Het dorp Rodengo-Saiano is gelegen in het hart van Franciacorta, het prestigieuze wijngebied dat onder bekend staat om de sprankelende wijnen. Dit dorp is bekend vanwege de abdij Santa Nicola. Dit is een van de mooiste kloosters van Noord-Italië en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De abdij werd in de 10de eeuw gesticht door monniken van Cluny en bestaat uit drie grote kloosters en een kerk. In het kloostercomplex hangen tal van kunstwerken waaronder 16de- en 17de-eeuwse schilderijen van onder andere Gambara en Cossali. Het dorp is echter ook bekend vanwege de Franciacorta Outlet, een groot winkelcentrum waar merkkleding en andere merkartikelen tegen goedkope prijzen de deur uitgaan. Zeven dagen per week is dit winkelparadijs geopend. Parkeren is geen probleem want er zijn maar liefst 3000 parkeerplaatsen.

Internet: 
Rodengo-Saiano – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl