Predore

Het dorp Predore kan worden bereikt vanuit Sarnico door de weg langs het Lago d’Iseo te volgen in noordelijke richting. Predore wordt vooral bezocht door liefhebbers van natuur. Ontelbare excursies op het gebied zijn in Predore en in de directe omgeving te volgen. Zo kunt u deelnemen aan de excursie Sentiero Del Corno die begint in het centrum van Predore. Deze wandelroute brengt u langs de mooiste plekjes van het dorp maar laat u ook tal van panoramapunten zien vanwaar u een schitterend uitzicht heeft op Predore en het Lago d’Iseo. In het dorpje zijn enkele hotels gevestigd waaronder Eurovil. Dit complex heeft onder meer een zwembad, solarium en een discotheek. Liefhebbers van watersporten zullen zich hier zeker thuis voelen daar alle bekende watersporten hier worden aangeboden.

Internet: 
Predore – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl