Monte Isola

Dit is het grootste eiland van Europa dat zich in een meer bevindt. Met zijn grote groene bossen rijst het eiland 599 meter uit het meer op. Op het hoogste punt van het eiland heeft u een schitterend uitzicht op het complete meer van Iseo. Het eiland te bereiken per boot vanuit verschillende plaatsen waaronder Iseo en Sulzano. Op het eiland mogen geen auto’s rijden en zodoende is het een waar paradijs voor wandelaars. Op het eiland liggen enkele kleine dorpjes waar zich heerlijke restaurantjes bevinden. Zo moet u zeker een bezoek brengen aan Carzano, het dorpje dat bekend staat om zijn mooie arcadehuizen langs het meer. Een andere mooi dorpje is Peschiera Maraglio. In dit vissersdorp ziet u op vele plekken sardines drogen, een basisonderdeel van de lokale keuken.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl