Marone

Vanuit Sale Marasino naar Marone leidt een weg u langs schitterende villa’s die zijn gebouwd aan de rand van het Lago d’Iseo. De villa’s zijn zo gebouwd dat het net lijkt alsof ze uit het water oprijzen. Het vrije uitzicht op de eilanden en oude heuvels geeft de bezoeker romantische en pittoreske panorama’s. Aan het meer bevindt zich de grootste campingplaats van Marone, de camping Riva San Pietro. Vanaf deze camping heeft de toerist een schitterend uitzicht op het eiland Monte Isola. Op enkele kilometers van deze camping ligt het historische centrum van Marone met de romantische boulevard aan de meerzijde. In het centrum van de stad staat de mooie kathedraal San Martino Vescovo. De gemeente Marone maakt deel uit van de “Associazione Nazionale Città dell’Olio”.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl