Iseo

Iseo is bij toeristen zeer populair. De stad heeft goede faciliteiten zoals hotelsrestaurants, sportvelden en ontspanningsmogelijkheden voor kinderen. De bezienswaardigheid van Iseo is de kerk Santa Andrea uit de 12de eeuw. Deze kerk staat in het centrum van de stad. Andere bezienswaardigeden zijn het Oldofredi kasteel uit de 11de eeuw, de kerk San Silvestro en de kerk Santa Maria del Mercato. Deze laatste kerk staat bekend om de mooie 13de- en 14de-eeuwse fresco’s. Op enkele minuten wandelen van het centrum ligt het zogeheten Sassabanek, een 12 hectare groot recreatiecentrum dat speciaal voor de toeristen is gebouwd. Hier kunt u onder meer zwemmen, fitnessen, tennissen en tal van andere sporten beoefenen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl