Erbusco

De stad Erbusco is een belangrijke plaats in Franciacorta en dat was het al in vroeger tijden. Vanaf de 15de eeuw was Erbusco een vakantieoord van adellijke families uit Brescia. De beroemdste villa van Erbusco en eigenlijk van heel Franciacorta is de Villa Lechi. Deze villa werd gebouwd in de 16de en de 17de eeuw en staat er vandaag de dag nog schitterend bij. De imposante oprijlaan naar de villa is aan beide zijden ingesloten door heggen. Een andere bezienswaardigheid in Erbusco is de Chiesa Santa Maria Assunta. Het interieur van deze kerk is versierd met mooie fresco’s, een goed voorbeeld van de Lombardische stijl in deze streek.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl