Colombaro

Het dorpje Colombaro vormt samen met de nabijgelegen dorpen Nigoline BonomelliTimoline en Borgonato de gemeente Corta Franca. Colombaro heeft een middeleeuws uiterlijk en wordt gedomineerd door het klooster Santa Maria, een klooster waar later een kasteel aan werd gebouwd. Het dorpje staat geheel in het teken van de wijnbouw. Overal waar u kijkt ziet u kleine stenen muurtjes die de verschillende wijngaarden afgrenzen. In het dorpje zijn enkele trattoria’s gevestigd waar u zich tegoed kunt doen aan lokale lekkernijen, natuurlijk vergezeld met een heerlijke wijn. Ten slotte mag het Palozzo Baboglio de Gaioncelli niet onvermeld blijven. Deze mooie paleisvilla kunt u in de zomermaanden van binnen bezichtigen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl