Castro

Vanuit Riva di Solto bent u met enkele minuten rijden in Castro. De weg die van Riva di Solto naar Castro leidt, is bezaaid met kuilen maar biedt ook mooie panorama’s op het Lago d’Iseo. Kleine inhammen wisselen de rotsige kust af en biedt de toerist schitterende uitzichten. Castro is het kleinste middeleeuwse dorp aan het meer. Het historische centrum, met de nauwe steegjes, is gebouwd rondom de oude kerk Parocchiale S. Giacomo. Aan het einde van de 19de eeuw kende het dorp een grote bevolkingsgroei door groeiende industriële activiteiten.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl