Adro

Het bekende wijndorp Adro is gelegen op de hellingen van de Monte Alto, de hoogste berg van het gebied Franciacorta. Dé bezienswaardigheid van dit dorp is een imposante stenen observatietoren die stamt uit de Middeleeuwen. Leuk om te bezoeken is ook de Santa Maria Assunta, een mooie kerk uit de 16de eeuw. In het interieur van deze kerk treft u mooie fresco’s aan die zijn gemaakt door de kunstenaar Ferramola. Een andere kerk in Adro is de San Giovanni Battista. Op enkele kilometers afstand van Adro ligt een ander bekend wijndorp, Capriolo. Dit dorpje ligt in het hart van de wijnstreek Franciacorta. Capriolo ligt op een heuvel en is bij toeristen populair vanwege het wijnbouwmuseum. Jaarlijks brengen duizenden toeristen een bezoek aan dit museum om kennis te maken met het boerenleven in deze streek.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl