Steden en dorpen

De steden en dorpen aan het Lago d’Iseo worden niet zo druk door toeristen bezocht als de andere Italiaanse Meren. Desondanks zijn het stuk voor stuk schitterende plaatsen om een geweldige vakantie te beleven. In het midden van het Lago d’Iseo verrijst een eiland dat hoogste en grootste eiland is van alle Italiaanse meren, het Monte Isola. Dit eiland is dé bezienswaardigheid van het meer maar de omringende dorpen en steden mogen er ook zijn. Steden als SarnicoLovereIseo en Pisogne hebben de toerist veel te bieden. Deze plaatsen zijn goed met de auto bereikbaar. Liefhebbers van wijn moeten afreizen naar het dorpje Timoline. Dit dorp vormt samen met de nabijgelegen dorpen Nigoline Bonomelli, Colombaro en Borgonato de gemeente Corta Franca. Timoline staat in het teken van de wijnbouw en heeft een rijke historie op dit gebied.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl