Parco Oglio Sud

Dit park omvat het laaggelegen deel van de rivier de Oglio, lopend van de grens van het Parco Oglio Nord tot aan de samenvloeiing met de rivier de Po. Het park is gelegen in de provincies Cremona en Mantua. De rivier gaat kronkelend door het gebied heen en heeft aan beide oevers hoge dijken liggen. Het landschap wordt grotendeels gevormd door de aanwezigheid van de mens en is vaak monotoon, soms onderbroken door een gecultiveerd gebied of irrigatiewerken. Langs sommige delen van de rivier bevinden zich geen dijken maar grote moerassen. Deze moerassen zijn rijk aan natuurlijke vegetatie en waterfauna.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl