Parco delle Orobie Valtellinesi

Dit park omvat de gehele Valtellina helling van de Alpi Orobie, met bergketens tussen de 2000 en 3000 meter en aanzienlijke naturalistische en landschappelijke interessante aspecten. De vegetatie is rijk aan breedbladige bomen op lage hoogtes en aan sparren op hogere hoogtes. Op hoge hoogte komt u ook de alpine graslanden tegen met de typische flora. De aanwezigheid van typische alpine fauna is opmerkelijk met grote populaties herten en reeën. Recentelijk zijn er ook wilde geiten uitgezet.

Internet: 
Parco delle Orobie Valtellinesi – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl