Parco dell Oglio Nord

Dit park omvat de bovenloop van de rivier de Oglio die voortkomt uit het Lago d’Iseo. Het park loopt tot aan de stadsgrenzen van Gabbioneta en Ostiano en bestaat vooral uit landbouwgrond en dichte bossen. Aan de oevergebieden van de rivier ontspint zich een grote botanische waarde waar veel watervogels op af komen. Het park wordt tevens gekarakteriseerd door belangrijke historische en architecturale schatten in de steden die zijn gelegen aan de rivier, zoals het goed bewaarde Pumenengo kasteel met zijn torens en typische vierhoekige plein. Andere bezienswaardigheden zijn de ruïnes van de kastelen van Paratico en Roccafranca.

Internet: 
Parco dell’Oglio Nord – officiële website

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl