Natuur

De Noord-Italiaanse meren liggen in het overgangsgebied tussen het hooggebergte en de Povlakte. Kenmerkend is een vaak verrassend gevarieerde natuur. Bossen, gletsjers, watervallen, exotische planten en idyllische wijnhellingen wisselen elkaar af. In deze regio zijn enkele prachtige natuurgebieden te vinden die u op verschillende manieren kunt bezichtigen. U kunt natuurlijk te voet de omgeving verkennen, maar ook tochten met de fiets, de auto of zelfs per paard behoren tot de mogelijkheden. Het Parco Oglio Sud is bij uitstek geschikt om al wandelend te verkennen. Dit park omvat het laaggelegen deel van de rivier de Oglio, lopend van de grens van het Parco Oglio Nord tot aan de samenvloeiing met de rivier de Po. Het park is gelegen in de provincies Cremona en Mantua. De rivier gaat kronkelend door het gebied heen en heeft aan beide oevers hoge dijken liggen.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl