Pinacoteca Tosio Martinengo – Brescia

Het schilderijenmuseum Tosio Martinengo moet u zeker bezoeken als u in Bresciabent. Het museum bezit een van de belangrijkste collecties Italiaanse meesterwerken. In het museum kunt u schilderijen bewonderen die dateren uit de 13de tot de 18de eeuw. Het zwaartepunt van de collectie is echter de Bresciaanse schilderkunst tijdens de Renaissance. Uit deze periode hangen doeken van onder andere Romanino, Moretto en Savoldo. Er hangen echter ook meesterwerken van andere grote Italiaanse schilders zoals Raphael, Paolo Veneziano en Lorenzo Lotto.

Boek je vakantie aan het Gardameer, Comomeer of Lago Maggiore nu op Italiaanse-Meren.nl. De beste campings en lastminutes naar de Italiaanse Meren in Italie. Veel aanbod, lage prijzen en altijd beschikbaarheid!
Meer info > Vakantie Italiaanse Meren, Italië

CAMPINGS (advertenties)

Bij Eurocamp, de specialist in luxe camping vakanties, kunt u zorgeloos en comfortabel genieten van het buitenleven aan de Italiaanse meren.
Meer info > Eurocamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)

Uw autovakantie naar het Comomeer boekt u snel een eenvoudig via neckermann.nl. Groot aanbod!
Meer info > Neckermann.nl

Bij Arke zoekt, vindt en boekt u de mooiste autovakanties naar de Italiaanse Meren. Aanbod Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore.
Meer info > Arke.nl

Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Neckermann. Reizen naar alle bekende plekken van het Italiaanse merengebied.
Meer info > Neckermann.nl